Netwerkbijeenkomst

De Huiskamer van Leusden zal op 4 april 2022 een netwerkbijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomst was al eerder gepland, maar moest wegens corona worden uitgesteld.
Wij hopen en verwachten dat het op 4 april een nuttige, interessante en levendige bijeenkomst met veel deelnemers zal zijn.

De netwerkbijeenkomst wordt gehouden op 4 april van 20:00 uur tot 22:00 uur in de bibliotheek op de Hamershof en is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties, professionals en geïnteresseerden. U kunt zich via e-mail aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst: huiskamervanleusden@gmail.com.

Deze bijeenkomst gaat vooral over jongeren en gezinnen. Welke vragen hebben zij, wat kunnen onze organisaties voor hen betekenen, wat kunnen jongeren voor de organisaties betekenen?

Het programma start met korte inleidingen:

  • Astrid van Ekeren licht toe waar de Huiskamer van Leusden nu staat.
  • Marianne ter Maat (Humanitas) presenteert Home Start, ondersteuning bij het opvoeden.
  • Wim Mol en Bouwe van der Eems lichten toe wat twee lokale fondsen, werkgroep Caritas en Diaconie PGL, aanbieden.
  • Annelies van Maarschalkerweerd (gemeente Leusden) presenteert het Deltaplan Jeugd.

Vervolgens willen we graag met elkaar, waaronder uitgenodigde jongeren, in gesprek. Wat zijn de noden en wensen van jongeren en gezinnen? Wat komen we tegen in de praktijk, hoe komen vraag en aanbod bij elkaar?

Ok kunnen tijdens de netwerkbijeenkomst de vrijwilligersorganisaties en lokale professionals elkaar ontmoeten en kennis delen. Bezoekt u onze netwerkbijeenkomst? Dan krijgt u nog beter zicht op wat elke organisatie zoal doet, voor welke zaken u bij wie terechtkunt, en hoe we elkaar kunnen versterken op het gebied van sociaal-maatschappelijke thema’s zoals bijvoorbeeld eenzaamheid, mantelzorg en dementie.

De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek op de Hamershof.
Aanvang: 20:00 uur.
Einde: uiterlijk 22:00 uur.

De zaal is open vanaf 19:30 uur.
Graag zien we uw aanmelding via e-mail tegemoet: huiskamervanleusden@gmail.com.