Hond uitlaten

Met veel liefde verzorgt u uw hond. Maar op dit moment bent u niet in staat om uw hond uit te laten. Zoekt u iemand die u uw hond tijdelijk uitlaat? Soms kunt u terecht bij vrienden, familie of kennissen. Maar niet altijd. Wij zoeken graag een vrijwilliger die u daarbij kan helpen in Leusden, Achterveld of Stoutenburg.

Hulp bij het uitlaten van uw hond

Misschien heeft u voor de meeste momenten al iemand gevonden die uw hond tijdelijk wil uitlaten, maar niet voor alle momenten. Dan is het handig als anderen u kunnen helpen en een blokje om kunnen wandelen, samen met uw hond.

“Een 79-jarige dame belde met de vraag of een vrijwilligster haar kon helpen bij het uitlaten van haar hond. Door een val was zij tijdelijk niet meer in staat dit zelf te doen. De coördinator van de Huiskamer heeft iemand voor haar gevonden via de buurtvereniging.”

Wat kan de Huiskamer van Leusden doen?

De Huiskamer van Leusden koppelt inwoners van Leusden, Achterveld en Stoutenburg met een hulpvraag aan vrijwilligers van verschillende organisaties. Wij gaan op zoek naar passende hulp of een geschikte vrijwilliger. Bent u op zoek naar iemand die uw hond kan uitlaten in Leusden en omgeving? Neem dan contact met ons op. U kunt langskomen op ons spreekuur, bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op.