Vervoer

U heeft een afspraak bij het ziekenhuis of met een vriendin. Maar voor u is het niet eenvoudig om daar te komen. Of u bent ziek en u zoekt iemand die uw kinderen naar school brengt. Of misschien heeft u geen geld voor een passend vervoersmiddel. Zoekt u iemand die u helpt als u vervoer nodig heeft? Soms kunt u terecht bij vrienden, familie of kennissen. Maar dat lukt niet altijd. Wij zoeken graag een vrijwilliger die u daarbij kan helpen in Leusden, Achterveld of Stoutenburg.

Hulp bij vervoer

Of het nu gaat om vervoer naar een terugkerende afspraak of af en toe, op afspraak. Er zijn altijd momenten waarop u eigenlijk graag op bezoek gaat of op pad moet, voor een afspraak. Maar dat lukt niet altijd. Bijvoorbeeld als u tijdelijk ziek bent of niet meer zo mobiel bent. Of misschien lukt het u tijdelijk niet om uw kinderen naar school en hun sociale activiteiten te brengen. Dan is het handig als anderen u kunnen helpen. Bijvoorbeeld door u (of uw kinderen) te brengen naar de gewenste locatie met de auto of door u te begeleiden als u reist met het openbaar vervoer. Ook kunnen we met u meedenken en u de weg wijzen waar u moet zijn voor mobiliteitsproducten.

“Een mevrouw belde de Huiskamer omdat zij vervoer nodig had naar het Bevolkingsonderzoek Borstkanker in Amersfoort. De Huiskamer informeerde haar over het gebruik van ‘Automaatje’. Ze heeft meteen gebeld om een afspraak te maken voor een ritje.”

Wat kan de Huiskamer van Leusden doen?

De Huiskamer van Leusden koppelt inwoners van Leusden, Achterveld en Stoutenburg met een hulpvraag aan vrijwilligers van verschillende organisaties. Wij gaan op zoek naar passende hulp of een geschikte vrijwilliger. Bent u op zoek naar vervoer in Leusden en omgeving? Neem dan contact met ons op. U kunt langskomen op ons spreekuur, bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op.