Boodschappenhulp

Lukt het u – tijdelijk of permanent – niet om zelf uw boodschappen te doen? Of wilt u graag online boodschappen bestellen, maar komt u daar zelf niet uit? Soms kunt u terecht bij vrienden, familie of kennissen. Maar dat lukt niet altijd. Wij zoeken graag een vrijwilliger die u daarbij kan helpen in Leusden, Achterveld of Stoutenburg.

Hulp bij boodschappen doen

Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen of een incidentele boodschap – zoals een nieuwe lamp of schoffel. Er zijn altijd momenten waarop u eigenlijk graag een winkel zou bezoeken. Maar dat lukt niet altijd. Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk ziek bent of niet meer zo mobiel. Dan is het handig als anderen u kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij het halen en brengen van de boodschappen of bij het helpen met online bestellen van een of meerder producten.

“De Huiskamer van Leusden werd door een mevrouw gebeld met de vraag of zij een vrijwilliger kon vinden voor eenmalige hulp bij het doen van de boodschappen bij de supermarkt. De Huiskamer heeft contact gelegd met de wijkvereniging en zo kon er snel een match worden gemaakt.”

Wat kan de Huiskamer van Leusden doen?

De Huiskamer van Leusden koppelt inwoners van Leusden, Achterveld en Stoutenburg met een hulpvraag aan vrijwilligers van verschillende organisaties. Wij gaan op zoek naar passende hulp of een geschikte vrijwilliger. Bent u op zoek naar hulp bij boodschappen doen in Leusden en omgeving? Neem dan contact met ons op. U kunt langskomen op ons spreekuur, bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op.