Over ons bestuur

Onze bestuursleden stellen zich graag aan u voor.

Astrid van Ekeren, voorzitter

“Mijn grote passie is mensen, inwoners en leden van vrijwilligersorganisaties, verbinden. Met elkaar, met zorgorganisaties, met de gemeente. De Huiskamer van Leusden zie ik als het verbindende hart van onze gemeente.”

“Ik woon sinds 1976 in Leusden. Na ons trouwen zijn mijn man en ik hier blijven wonen. Ik heb een grote belangstelling voor sociaalmaatschappelijke vraagstukken. Vanuit die interesse heb ik mij naast mijn werk ingezet voor verschillende vrijwilligersorganisaties in Leusden. Sinds 1 januari 2021 ben ik voorzitter van de Stichting Huiskamer van Leusden. Mijn motto is ‘samen bereik je meer dan alleen’. Ik zoek dan ook graag samen met anderen naar oplossingen voor allerlei vraagstukken.”

Jan Burger, secretaris

“Ik ben Jan Burger en ik ben sinds de start – november 2017 – betrokken bij de Huiskamer van Leusden. Voor mij staat de Huiskamer voor de ‘burgerkracht’ in de samenleving. Een kracht waar ik erg in geloof en waaraan ik op mijn beurt graag mijn krachten wijd, in verschillende functies en bij verschillende organisaties.”

“Ik woon sinds 1975 in Leusden. In die tijd was ik vanuit mijn werk actief in de welzijns- en gezondheidszorg in Leusden, inclusief Achterveld. Later werkte ik bij de GGZ in Amsterdam, en in Doorn bij de veteranenzorg, de Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en Dienstslachtoffers, (BNMO) en de verenigingen voor partners en kinderen van oorlogsslachtoffers.”

Dik Knoop, penningmeester

“Mijn naam is Dik Knoop. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik woon sinds 1975 met veel plezier in Leusden. Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in het onderwijs, vaak als docent bedrijfsadministratie. Het is dan ook niet vreemd dat ik de rol van penningmeester vervul bij de Huiskamer van Leusden. En die rol vervul ik graag: ik geloof namelijk niet in alleen maar leuke dingen doen, omdat dat bij de leeftijd zou passen.”

“Ik vervul mijn hele leven al allerlei rollen in besturen van verschillende non-profitorganisaties. De meest recente bestuursfuncties waren een stichting die in Gambia goede doelen steunt en een grote jeugdzorginstelling in Hollandse Rading. Ik ben blij dat ik nu mijn energie kan inzetten voor de Huiskamer van Leusden en ik hoop dat ik hiermee iets voor mijn dorpsgenoten kan betekenen.”

Jeanette Stekelenburg, bestuurslid

“Mijn naam is Jeannette Stekelenburg. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen zonen. Oorspronkelijk kom ik uit Goes, maar sinds 1985 woon ik al in Leusden. Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Momenteel werk ik als wijkverpleegkundige en Casemanager Dementie voor Centraalzorg.”

“In mijn werk kom ik veel hulpvragen tegen. Vanuit het bestuur van de Huiskamer van Leusden wil ik graag meedenken over praktische zaken die om een oplossing vragen. En wat is het fijn dat er via de Huiskamer meteen geholpen kan worden als dat nodig is, dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers!”