Formulieren invullen

Formulieren invullen: af en toe is dat nodig. Bijvoorbeeld vóór een operatie, als u iets wilt regelen bij de gemeente of als u een abonnement wilt afsluiten. Maar sommige mensen hebben er hulp bij nodig. Soms kunt u terecht bij vrienden, familie of kennissen. Maar die zijn niet altijd in de buurt. Wij zoeken graag een vrijwilliger die u daarbij kan helpen in Leusden, Achterveld of Stoutenburg.

Hulp bij het invullen van formulieren

Tijdens het invullen van formulieren is het nodig om verschillende gegevens op te zoeken die u moet invullen. Niet elk formulier is bovendien even duidelijk of toegankelijk geformuleerd. Het is dan handig als iemand u helpt bij het invullen van een formulier. Bijvoorbeeld door even samen met u aan tafel te bekijken welke informatie nodig is of wat er wordt bedoeld met een vraag.

“Een man werd doorverwezen naar de Huiskamer van Leusden door zijn huisarts. Hij voelde zich gedwongen om te internetbankieren op zijn smartphone. Hij was geen complete digibeet, maar voelde angst bij het gebruik hiervan als het gaat om veiligheid en privacy. De man vroeg of iemand hem kon helpen om een goede overstap te maken naar internetbankieren. De Huiskamer heeft hem teruggemaild met alle informatie over het Gilde en hem geadviseerd om met hen contact op te nemen.”

Wat kan de Huiskamer van Leusden doen?

De Huiskamer van Leusden koppelt inwoners van Leusden, Achterveld en Stoutenburg met een hulpvraag aan vrijwilligers van verschillende organisaties. Wij gaan op zoek naar passende hulp of een geschikte vrijwilliger. Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het invullen van formulieren in Leusden en omgeving? Neem dan contact met ons op. U kunt langskomen op ons spreekuur, bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op.