Mantelzorg

Zorgt u langdurig voor bijvoorbeeld een partner, kind of een ouder? Of helpt u zo nu en dan een familielid, of een van uw buren? Wij helpen u zorgen.

Zorgen voor anderen gebeurt vaak naast alle andere – drukke – bezigheden. In Leusden hoeft niemand er alleen voor te staan. Naast allerlei instanties zijn er ook veel vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers die bereid zijn om u te helpen.

Wegwijzer in Leusden, Achterveld en Stoutenburg

Als mantelzorger krijgt u misschien wel eens vragen die u niet direct zelf kunt beantwoorden. Of misschien kunt u af en toe een helpende hand gebruiken bij klusjes waar u maar niet aan toe komt. De Huiskamer zoekt een passende oplossing voor u.

“Ik kan niet alles alleen doen. Wie helpt mij?”

Een passende oplossing

Denk aan de inzet van een vrijwilliger bij een specifieke klus in en om het huis. Maar ook aan gezelschap voor een koffiemomentje, een spelletje of een wandeling met degene voor wie u zorgt. Wij kunnen ook een overzicht voor u maken van organisaties en instanties die u verder kunnen helpen. Zodat u weet bij wie u moet zijn en wat u daarvoor nodig heeft. Dat scheelt u zoekwerk en tijd. En tijd is al zo kostbaar. Kortom: wij helpen u graag met het zoeken naar – aanvullende of tijdelijke – hulp voor degene voor wie u zorgt.