Hulp in en om huis

Lukt het u zelf – door ziekte of ongemakken – tijdelijk niet om zelf een lamp te vervangen? Of laat uw gezondheid het niet meer toe om de tuin te snoeien? En zoekt u iemand die u daarbij helpt? Soms kunnen familie of bekenden u helpen, maar dat lukt niet altijd. Wij zoeken graag een vrijwilliger in Leusden, Achterveld of Stoutenburg.

Hulp bij klusjes in en om huis

Het lukte u altijd prima om kleine klusjes en om huis zelf te doen. Maar op dit moment in uw leven lukt dat even niet of niet meer. Bijvoorbeeld als u ziek bent of als u niet meer zo mobiel bent. Ook met huishoudelijke hulp blijven er klusjes liggen. Dan is het handig als anderen u kunnen helpen. Bijvoorbeeld door een lamp voor u te vervangen of een heg te snoeien in de tuin.

“Via de wijkverpleging kwam er een vraag binnen van een 78-jarige dame die slecht ter been is. Zij laat haar hondje noodgedwongen uit in haar eigen achtertuin, maar het gras was zo hard gegroeid dat er een groot valrisico ontstond voor deze cliënte. De Huiskamer van Leusden heeft in samenspraak contact gelegd met een klusteam uit Amersfoort; zij hebben met een zeis het gras voor haar gekort.”

Wat kan de Huiskamer van Leusden doen?

De Huiskamer van Leusden koppelt inwoners van Leusden, Achterveld en Stoutenburg met een hulpvraag aan vrijwilligers van verschillende organisaties. Wij gaan op zoek naar passende hulp of een geschikte vrijwilliger. Bent u op zoek naar hulp in en om huis? Neem dan contact met ons op. U kunt langskomen op ons spreekuur, bellen, een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op.