De Huiskamer van Leusden was aanwezig bij het Zorgfestival Leusden in De Koningshof

Op woensdag 22 november organiseerde de Duw-groep en de SOL het informatieve Zorgfestival Leusden voor ouderen, mensen met een beperking en chronisch zieken. Een programma met een groot aantal deelnemende lokale organisaties met een ruim informatieaanbod en zinvolle workshops zoals instructie valpreventie. Gedurende de dag waren er ook muzikale optredens.

De Huiskamer van Leusden was dan ook aanwezig met een kraampje bij het festival in De Koningshof. Vier van onze coördinatoren hebben de gasten met praktijkvoorbeelden kunnen informeren over de diensten van de Huiskamer.

Heel veel Leusdenaren liepen langs de kraampjes en konden in gesprek gaan met de vrijwilligers van organisaties zoals wijkverenigingen, ouderenbonden, Wensboom.
Er waren ook professionals aanwezig om Leusdenaren wegwijs te maken bij diverse instanties zoals Lariks, Beweging 3.0, Welzin.

Zo zijn weer veel ouderen op de hoogte gebracht van wat Leusden voor hen kan betekenen op dit moment met een blik wellicht op de toekomst.